Canicross Limburg Zuid is opgericht in 2016 door Gwen Ketting (Nederlands Kampioen Canicross 2015). Samen met Mieke en Lars, waren zij jarenlang het gezicht van Canicross Limburg Zuid. Van het begeleiden van de trainingen, het geven van workshops, beschikbaar zijn voor alle vragen die mensen hadden tot aan het organiseren van meerdere wedstrijden. We zijn hun dan ook heel erg dankbaar voor alles wat ze voor Canicross Limburg Zuid hebben gedaan.

In September 2021 hebben Gwen , Mieke en Lars officieel het stokje overgedragen aan Sheila Janssen, Kevin Weijermans en Sheila Fredrix.  Zij dragen nu, samen met de rest van de groep, zorg voor Canicross Limburg Zuid.

Kort voorstelrondje: Sheila Janssen:

 

Al van kleins af aan bekend met de atletiekwereld. Hoog niveau op onderdeel: Sprint 400 m. Eind 2018 is zij begonnen met het canicrossen. Sinds 6 november 2022 Vice Nederlands kampioen Canicross. Zij heeft een goede kijk op looptechniek. Hier is zij dan ook van groot belang voor de gehele groep, op alle niveaus. Zij zal dan ook ,mits daar de behoefte aan is, tips en begeleiding geven om eventueel de looptechniek van eenieder te verbeteren. 

Kevin Weijermans (2022 Nederlands kampioen Bikejöring en steppen) en Sheila Fredrix: partners van elkaar. Sinds 2018 in aanraking gekomen met het canicrossen, bikejöring en steppen met de hond. Sindsdien, samen met het hele gezin, deelgenomen aan veel wedstrijden.   

                

Ons doel: mensen kennis laten maken met deze sport, mensen enthousiast maken om samen met hun hond een team te vormen, begeleiding bieden, meer bekendheid geven aan deze sport en tot slot: groep uitbreiden tot een nog grotere gezellige groep liefhebbers van het canicrossen!!

Bij interesse of vragen, mail ons dan gerust  : info@cclz.nl

Of kijk eens op onze Facebook pagina Canicross Limburg-Zuid!!